Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Năvodari

Ca în fiecare an, Ziua Națională a României a fost sărbătorită cu mare fast la Năvodari, într-o serie de manifestări organizate sub patronajul Primăriei și Consiliului Local al orașului.

Chiar daca afară au fost doar cateva grade, năvodărenii s-au strâns cu mic cu mare în centrul orașului pentru a asista la manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie, zi în care s-au împlinit 98 de ani de la Marea Unire. Evenimenul a debutat cu intonarea imnului de stat al României și cu o slujbă religioasă susținută de preoții năvodăreni.
N-au ținut cont de frigul de afară nici profesorii și elevii școlilor din oraș,  care au susținut un spectacol special, dedicat acestei zile importante pentru istoria poporului român.
Evident, nu au fost uitați nici eroii neamului românesc, cărora li s-au dedicat câteva momente. La troița din centrul orașului, oficialitățile au depus coroane de flori în semn de recunoștința.
Pentru ca ziua să se încheie în cel mai autentic stil românesc, năvodărenii au fost invitați la spectacolul din parcul central, pentru a sărbători. Spectacolul a fost prezentat de colegii noștri, Liliana Bărăscu și Enache Tușa, alături de invitații lor.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/ziua-nationala-romaniei-fost-sarbatorita-la-navodari/
Articolul Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole