Condiții de neimaginat, pe litoral

Seria controalelor Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, continuă și în sudul litoralului. Zilnic, reprezentanții instituției aduc în atenția opiniei publice neregulile din unități de alimentație publică și nu numai. Acesta este și cazul unei terase din stațiunea Eforie Sud. Imaginile vorbesc de la sine.

Controalele OPC au tot curs încă de la începutul sezonului în toate stațiunile de pe litoral. Cei găsiți cu nereguli au fost amendați și au trebuit să bage mâna adânc în buzunare. Au fost închise terase intens ferecventate și s-au aplicat amenzi record, pentru condițiile insalubre în care erau ținute alimentele. Chiar dacă, pentru a nu rămâne cu lacătele pe ușă la mijlocul sezonului, unii patroni și-au pus terasele la punct și și-au reluat activitatea, alții ignoră, în continuare, normele impuse în zona de alimentație publică.
La începutul săptămânii, o terasă din Eforie Sud, a fost vizitată de inspectorii OPC. Aceasta nici măcar nu are un nume, însă mizeria și dezordinea erau la ele acasă. Reprezentanții OPC au găsit  în bucătărie condiții greu de descris în cuvinte. vesela era depozitată într-un mediu total nepotrivit, mancarea era preparată în condiții neigienize, iar toaleta…plină de… gândaci care mișunau pe pereți.
 A fost aplicată o amendă de 20 de mii de lei, iar localul a fost închis. De remarcat este faptul că, deși acesta avea activitate de peste 7 ani, nu a avut vreodată autorizație de funcționare.
Reprezentanții OPC au anunțat că aceste acțiuni vor continua până la încheierea sezonului estival.
Redactor: Oana Jărloianu
The post Condiții de neimaginat, pe litoral appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole