Trafic rutier în condiţii de iarnă. Porturile de la Marea Neagră, închise din cauza vântului

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.
 
Precizăm însă că pe mai multe drumuri naționale din țară, circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. Semnalăm aici DN7C (în județul Argeș), DN7A Voineasa (județul Vâlcea) – limita cu județul Hunedoara, DN67C Novaci – Rânca (în județul Gorj), DN18 (în județul Maramureș), DN11C (în județul Covasna), DN17 și DN2E, în județul Suceava.
Având în vedere și atenționările nowcasting de vreme rea, emise în această dimineață de către Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile pentru multe județe ale țării, recomandăm conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze o distanță corespunzătoare în mers.
Atenţionăm conducătorii auto că, pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, anvelopele de iarnă sunt obligatorii.
Precizăm că, din cauza vântului puternic, porturile Constanța Nord și Constanța Sud – Agigea sunt închise începând de aseară, la ora 22.30.

Cele mai Accesate Articole