Programul Zilelor orașului Năvodari 2017

Și în acest an Zilele Orașului Năvodari vor fi organizate cu mare fast. Se anunță trei zile și trei nopți de petrece fără limite. Autoritățile locale au organizat un spectacol inedit, pentru a marca evenimentul. Cei mai în vogă artiști ai momentului vor încânta publicul spectator cu cele mai tari melodii.

Ca în fiecare an, după cum bine v-ați obișnuit, Năvodariul devine KM 0 al distracției pe litoral. Prin urmare, Primăria Orașului Năvodari vă invită, în acest week-end, la Zilele Orașului, eveniment la care sunt așteptați toți năvodărenii și nu numai.
Exact ca în povești, petrecerea va dura trei zile și trei nopți, pline de muzică, distracție, voie bună și multe surprize. În acest an, amfitrionii spectacolului live, dedicat Zilelor Orașului Năvodari, vor fi Morar și Buzdugan.
Vineri, începând cu orele 18, vor urca pe scenă Mioara Velicu, Nicu Paleru,  Marcel Pavel, Makidonia. Seara va fi una incendiară, când pe scenă vor urca cei de la 3 Sud-Est.
În a doua zi de petrecere, artiști precum: Aurel Moga, Mirabela Dauer, Iuliana Puşchilă, Gazy Demirel, Talisman şi DJ Enzo vor încânta publicul spectator cu cele mai tari melodii. Noaptea se va încheia cu un recital Carla’s Dream, unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului.
Ultima zi a festivalului va fi dedicată momentelor de comedie marca Vacanţa mare, iar noaptea se va încheia pe acordurile melodiilor lui Randi. Mai mult, Primăria Năvodari v-a pregătit și un frumos foc de artificii. Întreg evenimentul va avea loc pe Stadionul Flacăra, iar intrarea este liberă.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/s-dat-startul-distractiei-la-navodari/
Articolul Programul Zilelor orașului Năvodari 2017 apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole