„See You Soon”, filmul care aduce în România actori de la Hollywood

În această perioadă în Grecia, România și Rusia au loc filmările la o nouă producție americană.
Drama romantică „See you soon“ reunește nume importante: actorul american Harvey Keitel, nominalizat la Oscar, şi actorul australian Liam McIntyre, cunoscut pentru rolul din serialul „Spartacus“.
Lungmetrajul, care cel mai probabil va fi lansat la începutul lui 2018, reprezintă debutul regizoral al lui David Mahmoudieh, alături de actriţa Jenia Tanaeva, aflată la primul rol principal.
„ See You Soon este un film romantic contemporan, care are în centru povestea lui Ryan, un fotbalist american care, în timpul perioadei de recuperare în urma unui accident ce îi pune cariera în pericol, o cunoaște pe Lana, o mamă singură, iar între cei doi se naște o frumoasă poveste de dragoste. În distribuție se mai regăsesc Poppy Drayton, Oleg Taktarov și fotbalistul spaniol Carles Puyol”, au anunțat producătorii.
„Am vrut să fac o poveste plină de tandrețe și emoție despre oameni și puterea dragostei. Sper ca filmul să inspire bărbați și femei din lumea întreagă să-și urmeze visul, să creadă în ei și să aibă suficient curaj pentru a face acel prim pas”, a declarat Jenia Tanaeva.
 

Cele mai Accesate Articole