Tânăr din Năvodari, acuzat că a distrus mașina unei firme de ecarisaj și a eliberat patrupedele

Un tânăr de 21 de ani din Năvoari a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea unei infracțiuni de distrugere.
Cel în cauză a fost implicat într-un scandal cu angajații unei firme de ecarisaj. Potrivit polițiștilor, tânărul a distrus o autoutilitară a societății în cauză și a eliberat câinii prinși de hingheri.

”La data de 16.08.2017, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, printr-un apel la numărul 112, că pe o stradă din Constanța a avut loc un conflict spontan între trei bărbați și cinci lucrători ai unei firme de ecarisaj, care se deplasau cu o autoutilitară.
În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe N.D.-V., în vârstă de 21 de ani, din orașul Năvodari, care ar fi amenințat cu acte de violență lucrătorii firmei de ecarisaj, iar ulterior a spart geamul autoutilitarei și a eliberat câinii.
Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, menționează IPJ Constanța.

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/tanar-din-navodari-acuzat-ca-a-distrus-masina-unei-firme-de-ecarisaj-si-a-eliberat-patrupedele/
Articolul Tânăr din Năvodari, acuzat că a distrus mașina unei firme de ecarisaj și a eliberat patrupedele apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole