Apel pentru găsirea unui bărbat din Năvodari. Ar fi plecat în Spania, dar familia nu mai știe nimic de el

Familia unui bărbat din Năvodari face un apel pe Facebook pentru a afla informații despre acesta. Sora sa spune că năvodăreanul, în vârstă de 47 de ani, este dispărut de aproape un an. Există date că el ar fi locuit la Madrid, însă nu se cunosc detalii. Grav este că bărbatul nu are acte pentru că le-a pierdut. Cei care știu ceva despre Ion Marius Ștefan sunt rugați să ia legătura cu famila.

”Am intrat în speranța că mă puteți ajuta: îl caut pe fratele meu ION MARIUS ȘTEFAN, 47 de ani, cu domiciliul în  NĂVODARI, CONSTANȚA, despre care știam ultima dată că stă în Madrid (fără alte detalii). Sunt perfect conștientă de faptul că Madridul este un oraș mare și că eu caut „acul în carul cu fan”, dar este fratele meu și trebuie să îl găsesc. Este dispărut de aproape un an de zile, iar noi păstrând legatură doar ocazional, am aflat că este de negăsit abia zilele trecute. Nu are acte, ca să poată fi legitimat pentru că sunt pierdute. Atașez 2 poze cu el, ceva mai vechi și vă rog din suflet, pentru orice informație să mă contactați. Vă mulțumesc din suflet!”, scrie pe Facebook Andreea Gabriela Mihăilă.

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/apel-pentru-gasirea-unui-barbat-din-navodari-ar-fi-plecat-in-spania-dar-familia-nu-mai-stie-nimic-de-el/
Articolul Apel pentru găsirea unui bărbat din Năvodari. Ar fi plecat în Spania, dar familia nu mai știe nimic de el apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole