Vântul de pe litoral, moment de bucurie pentru kiteri

Vremea capricioasă de astazi a fost motiv de dezamagire pentru amatorii de bronz, dar de bucurie pentru iubitorii de senzații tari. Pasionații de kit-ing, au fost in culmea fericirii. Practicanții acestui sport și-au întins zmeele spre cer, bucurându-se de  momente unice.

Mare învolburată și un strop de soare cât să îi pună frumusețea în valoare, și vânt cât cuprinde. Acestea sunt ingredientele potrivite pentru a practica kitesurfing sau kiteboarding. Practic a fost ziua perfectă pentru amatorii de senzații tari. Pentru un iubitor de kite-ing, un cadou mai frumos din partea naturii decât un vânt puternic la malul mării nu poate exista.
Turiștii sosiți pe litoral în aceste zile, au fost puțin dezamăgiți de soarele care nu a vrut să se arate. Cu toate acestea, o baie în mare tot au făcut, apa fiind caldă în pofida temperaturi din atmosferă.
Sfârșitul lunii august vine cu temperaturi în scădere, pe litoral. Cu toate acestea, de la mijlocul săptămânii, vremea redevine frumoasă iar temperaturile încep din nou, să crească.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea
The post Vântul de pe litoral, moment de bucurie pentru kiteri appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole