Adio singurătate pentru bătrânii din Năvodari! Primăria le oferă GRATUIT asistență și… seri dansante

Bătrânii din Năvodari, care nu se mai pot îngriji singuri, ar putea beneficia de asistenţă gratuită la domiciliu.
Este vorba despre un proiect al autorităţilor locale, finanţat de Uniunea Europeană , în fapt, un serviciu de asistenţă la domiciliu , pentru acele activităţi pe care vârstnicii nu le mai pot face singuri.

„În cadrul acestei unități de îngrijiri bătrâni vor lucra atât personalul calificat, cât și echipajele necesare care să meargă la bătrânii din comunitate, acasă, să presteze exact acele servicii pe care legea le prevede că pot fi efectuate. Adică să ofere îngrijiri medicale minime, să se ocupe de îngrijirea bătrânului, să ajute bătrânul pentru activitățile pe care nu le poate desfășura și care sunt necesare, să participe la salubrizarea locuinței și așa mai departe“, afirmă șeful Serviciului Achiziţii Publice din cadrul Primăriei Năvodari, Adrian Constantin.

Investiţia se ridică la aproape 650.000 de euro.
Proiectul prevede şi organizarea unui club pentru pensionari, care va funcţiona într-o clădire apropiată de sediul SC Termica Distribuție Năvodari SRL.
Citește tot articolul AICI
Sursa: http://radioconstanta.ro/2017/09/11/adio-singuratate-pentru-batranii-din-navodari-primaria-le-ofera-gratuit-asistenta-si-seri-dansante/
Articolul Adio singurătate pentru bătrânii din Năvodari! Primăria le oferă GRATUIT asistență și… seri dansante apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole