(VIDEO) În prima zi de școală, forfota și bucuria s-au resimțit și la Năvodari

Astăzi, orașul Năvodari s-a transformat, într-un tărâm al emoțiilor. Mii de copii de toate vârstele și-au îndreptat din nou pașii către școală. În această zi specială, primarul orașului, Florin Chelaru și Consiliul Local, au oferit tuturor școlarilor, ghiozdane pline cu rechizite.

În prima zi de școală, forfota și bucuria s-au resimțit și la Năvodari. Cu mic cu mare, îmbrăcați în uniforme și cu ghiozdanele în spate, învățăceii s-au reîntors la școală. Alături de copii, de părinți și de cadrele didactice a fost și edilul orașului, Florin Chelaru. Încrezător în forțele copiilor și în puterea noii generații, primarul le-a urat putere de învățare și i-a asigurat că se pot baza oricând pe sprijinul său.
Edilul orașului, Florin Chelaru,  alături de Consiliul Local, s-a implicat în sprijinirea educației, dăruindu-le copiilor începând cu creșa și terminând cu liceul, aproximativ 5000 de ghiozdane pline cu rechizite.
Iar veștile bune nu se opresc aici.
Mii de copii au primit urările de bine, din partea Primăriei și s-au încărcat cu energie pentru a face față tuturor provocărilor din timpul anului școlar.  Și noi le urăm tuturor copiilor, un an plin de realizări și multă forță de muncă. Și pentru a încheia într-o notă amuzantă, le urăm și dascălilor nervi de oțel și răbdare de fier!
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/prima-zi-de-scoala-forfota-si-bucuria-s-au-resimtit-si-la-navodari/
Articolul (VIDEO) În prima zi de școală, forfota și bucuria s-au resimțit și la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole