Dosar penal în cazul incendiului de la depozitul de artificii din localitatea Lazu

O persoană a fost rănită ieri într-un puternic incendiu care a izbucnit în localitatea Lazu.
Pompierii ISU Dobrogea au intervenit cu  trei autospecialele cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările care au cuprins un depozit de materiale pirotehnice.
„Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi ”,  au declarat reprezentanţii ISU Dobrogea, potrivit cărora o persoană care se afla în interior a suferit arsuri  la mâna dreaptă.
Depozitul a ars în totalitate.
IPJ Constanța a precizat că în aceast caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere din culpă și operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.
Totodată, au fost confiscate mai multe kilograme de articole pirotehnice, depozitate în condiții ilegale.

”La data de 17.09.2017, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Agigea și lucrători ai Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase au fost sezizați că în localitatea Lazu – județul Constanța a izbucnit un incendiu la o anexă a unei proprietăți.
Cu această ocazie au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe kilograme de articole pirotehnice, care erau depozitate într-un container în condiții ilegale.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere din culpă și operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii S.A.E.S.P. al I.P.J. Constanța”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Cele mai Accesate Articole