Birouri de închiriat în Centrul de Afaceri Năvodari

Orasul Navodari isi continua dezvoltarea iar acest lucru presupune si creea unor oportunitati de afaceri. Si daca afacerile exista, este nevoie de birouri in care antreprenorii isi pot desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Fondurile europene reprezinta deseori o mare bataie de cap pentru administratiile locale. Unele nu vor, altele nu sunt capabile sa atraga bani din bugetul Uniunii Europene. La Navodari insa, atragerea de resurse financiare de la institutia europeana a reprezentat o prioritate iar Centrul de Afaceri este o dovada concludenta a acestor eforturi.
Centrul de afaceri Navodari se afla pe bulevardul Mamaia Nord (Zona taberei de copii). Dispune de 42 de birouri pentru inchiriere cu suprafete cuprinse intre 23  si 54 mp. Centrul are in componenta 5 sali de sedinta, 2 sali de expozitie precum si un amfiteatru cu o capacitate de 400 locuri. Amplasamentul este prevazut cu 169 locuri de parcare si spatii de relaxare. Birourile sunt utilate cu mobilier si electronice de ultima generatie. Spatiile pot fi inchiriate in cadrul unei licitatii saptamanale care se desfasoara la sediul Primariei Navodari iar tariful de inchiriere incepe de la numai 19,79 lei/mp.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/birouri-de-inchiriat-centrul-de-afaceri-navodari/
Articolul Birouri de închiriat în Centrul de Afaceri Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole