Posted by Forțele Navale Române on 21 Septembrie 2017

Sursa: Forțele Navale Române " />

Video. Bricul Mircea s-a întors acasă

Bricul Mircea s-a întors, astăzi, acasă.
Nava școală a efectuat începând cu luna mai marșul anual de instruire practică, iar în această dimineață a ancorat în Portul Militar Constanţa.
Marsul de instruire practică a cuprins peste 9.800 de mile marine, cu escale în 11 porturi din 9 țări cu deschidere la Marea Mediterană, Marea Nordului, Marea Baltică și Oceanul Atlantic.
Fortele Navale precizează că obiectivul principal al marșului a fost instruirea viitorilor ofițeri și maiștri militari de marină, în prezent studenți ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” și elevi ai Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.
În premieră, alături de cadeții români și de alți opt cadeți din Bulgaria, China, Grecia şi Polonia, anul acesta la bordul navei-școală s-au instruit și 110 cadeţi din Germania.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.10"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));


Posted by Forțele Navale Române on 21 Septembrie 2017

Sursa: Forțele Navale Române

Cele mai Accesate Articole