Vești extraordinare pentru năvodăreni! Spitalul din oraș a primit aviz de funcționare

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat astăzi că a fost făcut cel mai important pas pentru înființarea Centrului de Sănătate Multifuncțional din oraș.
Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța a emis  avizul de funcționare a unității sanitare.
În acest sens, edilul precizează că săptămâna viitoare, autoritățile vor demara licitația publică pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) pentru amenajarea clădirii cu destinația de spital.
Centrul de Sănătate Multifuncțional de la Năvodari va avea cabinete medicale ambulatorii cu specializările pediatrie și adulți,  saloane de internare având capacitatea de 18 locuri (12 pentru adulți și 6 pentru copii), cameră de gardă permanentă, laborator analize și de radiologie.
Centrul, care se va afla pe strada Sănătății din Năvodari, va funcționa ca o secție externă a Spitalului Judeţean Constanţa, care se va ocupa și de dotarea cu aparatură medicală şi angajarea de personal de specialitate.
În luna iulie, Consiliul Local Năvodari a  aprobat alocarea sumei de 3,7 milioane lei pentru  reabilitarea și modernizarea celor 3 corpuri de clădire în care va funcționa centrul (clădirea fostului spital de pe strada Sănătății care a trecut din domeniul public al Consiliului Județean Constanța în domeniul public al orașului Năvodari).
Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/vesti-extraordinare-pentru-navodareni-spitalul-din-oras-a-primit-aviz-de-functionare/
Articolul Vești extraordinare pentru năvodăreni! Spitalul din oraș a primit aviz de funcționare apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole