Machiajul anilor 80, revine în trend

Renunțăm la look-urile bronzante și culorile aprinse de ruj pe care le-am purtat toată vara și facem trecerea la tendințele de machiaj ale sezonului toamnă-iarnă 2017-2018. Nu îți face griji, sunt cel puțin la fel de ofertante! Fie că ești adepta acelor look-uri sobre și vampy, fie că ești fana look-urilor colorate, noile trend-uri te vor încânta, deopotrivă. 

Tendințele de machiaj ale sezonului toamnă-iarnă 2017-2018 sunt atât de variate, încât oricine își poate găsi ceva care să i se potrivească. Mai mult, make-up artiștii spun că noile tendințe ale toamnei ne fac misiunea mai uşoară, iar acestea avantajează pe oricine, indiferent de fizionomie. De la blocuri de culoare pe pleoape, rujuri în nuanțe îndrăznețe și gene supradimensionate până la look-uri foarte naturale sau „no make-up”.
Totuși, tendința dominantă în materie de make-up va fi a anilor 80, deci, mult blush pe pomeţi, sclipici pe buze, ochii fumurii şi unghii în culori tari. Rujurile strălucitoare ne vor face buzele să pară mai pline, iar machiajul puternic al pleoapelor va capta atenţia.  Machiajul “smokey eyes”, adică ochii puşi în evidenţă, de culori închise, tuş şi rimel negru și buzele vampy nu aveau cum să lipsească din tendințele acestui sezon. Pentru realizarea acestui tip de make-up există truse cu tot ansamblul de culori.
Culorile intense, în nuanțe aproape neon, sunt o apariție surprinzătoare pentru sezonul 2017-2018.
De asemenea, un alt trend care atrage atenția sunt genele supradimensionate, aplicate de această dată pe pleoapa inferioară.
Dincolo de frumuseţea care “iese la spălat”, nu uitaţi să acordaţi atenţie şi celui mai mare organ al corpului nostru: pielea. Veţi găsi sute de branduri care oferă creme cu vitaminele A, C şi E… lipozomi, colagen și acid hialuronic. Dermatologii spun că cel mai important produs, de folosit zilnic în mod generos, rămâne apă. Beţi, şi în sezonul rece, măcar 2 litri pe zi.
Redactor: Lavinia Barbu

Cele mai Accesate Articole