SC TERMICA DISTRIBUȚIE NĂVODARI a încheiat lucrările de la aleea pietonală de pe strada Ghioceilor

Societatea Termica Distribuţie Năvodari este cea responsabilă să ducă la îndeplinire planurile de reabilitare şi modernizare a infrastructurii în oraş. Anul acesta, muncitorii societăţii au avut o mulţime de proiecte pe care au reuşit să le ducă la bun sfârşit.

Cel mai recent proiect încheiat este aleea pietonală de pe strada Ghioceilor. Aici au fost finalizate lucrările de reparație și modernizare pentru transformarea unui trotuar neîngrijit într-o alee pietonală modernă. Termica Distribuție Năvodari, în strânsă colaborare cu Primăria Năvodari, execută în continuare lucrări necesare și menite să dezvolte orașul care este într-o continuă modernizare. Pentru îmbunătățirea confortului locuitorilor orașului Năvodari, SC Termica Distribuție execută, în paralel, și lucrări de reabilitare a unor străzi degradate de trecerea timpului. Acestea sunt: Strada Bradului, strada Ciocârliei, strada Frunzelor, strada Sănătății, strada Midiei și strada Viilor
Muncitorii lucrează zi de zi astfel încât confortul năvodărenii să nu fie afectat, iar când lucrărilor vor fi finalizate, aceștia să se poată bucura de proiectele realizate.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/sc-termica-distributie-navodari-incheiat-lucrarile-de-la-aleea-pietonala-de-pe-strada-ghioceilor/
Articolul SC TERMICA DISTRIBUȚIE NĂVODARI a încheiat lucrările de la aleea pietonală de pe strada Ghioceilor apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole