NĂVODARI: Anunțul care a declanșat reacții negative în rândul localnicilor privind debranșarea

Parlamentul pregăteşte interzicerea debranşării de la sistemul centralizat de încălzire.
Procedeu greoi şi până acum, debranşarea va deveni imposibilă după intrarea în vigoare a noii legi, aflată acum în dezbaterea legislativului.
Ca să se evite pierderile provocate de debranşările masive de la sistemul centralizat, primăriile au propus introducerea unor zone unitare de încălzire, în care, practic, oamenilor le va fi interzis să se debranşeze.
Deşi este doar la nivel de discuţii, conducerea furnizorului de căldură din Năvodari, Termica Distribuţie, a afişat deja pe pagina sa de internet un anunţ care a stârnit reacţii negative: din 2018 nu se mai acceptă debranşarea individuală, decât dacă renunţă la sistemul centralizat toţi vecinii de pe coloană.
„ Dacă o coloană nu se debranșează, nu mai debranșăm pe nimeni. Adică să fie exact o coloană întreagă să putem tăia țevile de sus până jos. Am înțeles că există în Parlament o lege care este în dezbatere care interzice celor, care conviețuiesc în co-domeniu, degranșarea de la sistemul central. Așteptăm și noi cu mare interes ”, a declarat pentru Radio Constanța directorul societăţii, Marian Surdu.
Citește tot articolul AICI
Sursa: http://radioconstanta.ro/2017/10/08/navodari-anuntul-care-a-declansat-reactii-negative-in-randul-localnicilor-privind-debransarea/
Articolul NĂVODARI: Anunțul care a declanșat reacții negative în rândul localnicilor privind debranșarea apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole