Eminem îl critică dur pe Donald Trump

Intr-o înregistrare video de 4 minute, Rapper-ul american Eminem a transmis un mesaj foarte important admiratorilor săi. În videoclip, cântărețul le cere fanilor să aleagă între el sau Donald Trump.
Eminem apare într-un nou clip de freestyle – transmis cu ocazia celor mai importante premii din industria hip-hop și R&B din Statele Unite. Videoclip-ul se numește ”The Storm” / ”Furtuna”, iar Eminem îl atacă pe președintele Donald Trump din mai multe motive. Rapper-ul îl condamnă, în mod special, pentru conflictul cu Coreea de Nord și susținerea extremiștilor albi, din Statele Unite ale Americii. Filmarea a fost realizata într-o parcare din Detroit.
Artistul îl numește pe președinte un ”kamikaze care probabil va provoca un război nuclear”.
Secvența de rap a lui ”Stan” se încheie cu o cerere pentru fanii săi. Eminem vrea ca aceștia să aleagă o tabără clară, între el și Donald Trump: ”Orice fan de-al meu care este un suporter de-al lui, trag o linie pe nisip, ori ești cu mine ori împotrivă, iar dacă nu te decizi de cine îți place mai mult și ești împărțit în două tabere, o s-o fac eu pentru tine.
Mesajul lui Eminem a fost salutat de mai multe vedete. Snoop Dog l-a felicitat pentru curajul avut și pentru adevărurile spuse.
Redactor: Lavinia Barbu

Cele mai Accesate Articole