Un nou trend de la Hollywood le-a cucerit pe Rihanna şi Kim Kardashian

Este vorba despre tocurile cui purtate cu pantaloni de trening. Se pare că acest model de ținută extravagantă câştigă tot mai mult teren peste Ocean.

De la ciorapii plasă, pantalonii cu talie joasă sau rochiile mulate, vedetele au încercat cam orice, în domeniul modă. Astăzi, un nou trend bizar se impune și surpinde.
Combinaţia dintre pantalonii de trening şi tocurile cui, catalogată, nu demult, drept lipsită de gust, pare să fie considerată cool peste ocean.
Kim Kardashian, unul dintre fashion icon-urile Americii, e mai mereu un etalon de bun gust vestimentar. Rar s-a întâmplat să facă alegeri neinspirate la acest capitol.
Gigi Hadid sau Rihanna au fost surprinse în ținute îndrăzneţe de nenumărate ori. Până la urmă, orice combinație vestimentară e acceptată, dacă vine la pachet cu atitudinea potrivită. Nu toate vedetele sunt atât de extravagante și pe unele dintre ele chiar nu le-ar caracteriza acest stil. Rihanna sau Kim Kardashian își permit şi chiar le iese de minune.
Rihanna face ca totul să fie posibil în materie de modă! Este o artista excentrica, iar in ultima ei aparitie a combinat pantofii cu toc şi haine sport. Chiar dacă poartă pantaloni comozi, tricou simplu, RiRi nu renunţă la tocurile care îi fac picioarele mai lungi şi silueta mai subţire. Artista are darul de a transforma orice moft al ei într-un trend.
Redactor: Lavinia Barbu

Cele mai Accesate Articole