Serviciul Român de Informații trimite diplome acasă?

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a făcut niște afirmații incredibile marți seară pe postul național de televiziune. Acesta a susținut că a absolvit un curs al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, fără a se prezenta la cursuri, primind diploma acasă. În urma dezvăluirilor făcute, Academia a precizat că va demara o anchetă.

Marți seara, pe postul public de televiziune, actualul senator PSD și fost Ministru al Finațelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat că a primit o diplomă de la Serviciul Român de Informații fără să fi participat la cursurile Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”.
Mai mult, acesta susține că nu a mers personal să ridice acea diplomă, ci că „i-a adus-o cineva”, o persoană pe care nu o cunoştea.  Întrebat de ce crede că i-a fost acordată, fostul ministru a răspuns: „Probabil că merit”.
Solicitându-i-se părerea cu privire la membrii serviciilor secrete infiltraţi în instituţii, Teodorovici a declarat că nu îi ştie , dar „îi bănuieşte, îi simte”.
În urma acestor dezvăluiri făcute de parlamentar, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”a transmis prin intermediul unui comunicat de presă:
„Domnul Eugen Teodorovici a absolvit Colegiul Naţional de Informaţii în 2013, un curs postuniversitar de 45 de zile dedicat civililor. Senatul actual al Academiei s-a autosesizat pentru a verifica condiţiile de absolvire în cazul domnului Teodorovici”.
Redactor: Ramona Caba

Cele mai Accesate Articole