Locuri de muncă disponibile pentru constănțeni

Peste 1000 de joburi au fost puse la dispoziția șomerilor constănțeni, astăzi, la Bursa locurilor de Muncă. Sute de oameni au fost prezenți în Campusul Universității Ovidius, încrezători că vor găsi ceva pe măsura pregătirii lor. La această ediție,  a participat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea și Inspectoratul Județean de Jandarmerie Constanța.

Constănțenii care sunt în căutarea unui job au sosit încă de la primele ore ale dimineții în campusul Universității Ovidius la Bursa Locurilor de Muncă. La eveniment, au răspuns prezent 50 de agenți economici. În total, au fost puse la bătaie peste 1000 de locuri de muncă, din diverse domenii.
Tinerii au venit încrezători că își vor găsi un loc de muncă în domeniul în care sunt calificați.
La această ediție  s-a aflat Jandarmeria română şi Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
Doritorii trebuie să dețină diplomă de bacalaureat. Alte informații pot fi obținute la sediile Jandarmeriei şi ISU Dobrogea din Constanța. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întalnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă. Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți s-a desfăşurat la nivel național.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea

Cele mai Accesate Articole