Forfotă mare la Tribunalul Constanța

Zi importanta astazi, la Tribunalul Constanța. Incă de la primele ore ale dimineții, au avut loc audieri ale martorilor, din dosarul cocainei de 600 de milioane de dolari.

În fața Palatului de Justiție din Constanța, încă de la primele ore ale dimineții, a fost agitație mare. Mai multe dube cu mascați din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au sosit la instanță. Acestia au fost repartizați, atât în clădirea Tribunalului Constanța, cat și în exterior. În fața judecătorilor, au ajuns martorii, care au fost audiați, în dosarul privind o captură record, de peste 2,5 tone de cocaină, estimată la peste 600 de milioane de dolari. Reamintim că drogurile au fost descoperite, anul trecut, într-un depozit din Eforie Sud.
La data respectivă, procurorii DIICOT susțineau că 5 cetățeni de origine străină, au inițiat și constituit un grup infracțional organizat. Mai exact, acestia săvârșeau infracțiuni de trafic internațional și intern de droguri de mare risc. Inculpații efectuau transporturi de cocaină, din Columbia în Europa de Vest, cu tranzitarea teritoriului României. Pentru extragerea drogurilor, inculpații au închiriat un depozit pe raza localității Eforie Sud. La data de 29.06.2016, anchetatorii au făcut descinderi la acest imobil si i-au prins, în flagrant, pe cei 5 suspecți.
Redactor: Lavinia Barbu

Cele mai Accesate Articole