Rihanna va avea o stradă cu numele ei

Cântăreața Rihanna are parte de o surpriză din partea țării sale natale. Guvernul din Barbados, a decis să numească strada, unde a locuit artista …Rihanna Drive.


Rihanna primeşte o mare onoare din partea ţării sale de origine. Guvernul din Barbados, ţară insulară din Antilele Mici, a anunţat că va redenumi strada unde a copilărit Rihanna. Astfel, Westbury New Road se va numi Rihanna Drive. Vedeta a locuit în Bardados până la vârsta de 16 ani, când a fost descoperită de un producător american şi s-a mutat în Statele Unite. Artista și-a anunțat prezența la ceremonia de schimbarea numelui străzii, care va avea loc pe data de 30 Noiembrie, chiar de Ziua Independenței. De-alungul carierei sale, RiRi a promovat țara sa natală și s-a implicat într-o mulțime de acțiuni caritabile. În anul 2007, ea a devenit reprezentanta turismului din Barbados și a primit titlul de Ambasadoare a Culturii și Tineretului. Cei din Barbados au decis, la un an după aceea, ca data de 22 februarie să devină ziua dedicata Rihannei.
La sfârșitul acestei veri, după colaborarea cu DJ Khaled, melodia sa, Wild Thoughts, a intrat în topul celor mai ascultate piese din Statele Unite. Deţinătoare a opt premii Grammy, Rihanna și-a lansat recent si o linie de produse de machiaj.
Redactor: Lavinia Barbu

Cele mai Accesate Articole