Medicul Gheorghe Burnei a fost reţinut de procurori

Gheorghe Burnei, cunoscutul chirurg pediatru de la spitalul “Marie Curie” din Bucureşti, a fost reţinut de procurorii de la Parchetul Capitalei pentru 24 de ore.
Medicul, acuzat de fapte de corupţie, dar şi că ar fi făcut experimente pe copii, urmează să fie prezentat, astăzi,  judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.
Potrivit procurorilor de la Parchetul Capitalei, 17 părinţi susţin că ar fi dat bani chirurgului pentru a le opera copiii.
Surse judiciare au declarat că în dosar au fost audiaţi părinţii care ar fi plătit pentru intervenţiile chirurgicale şi mai multe persoane care au colaborat, la un moment dat, cu medicul.
De asemenea, investigaţiile vizează realizarea unor operaţii neautorizate în urma cărora unii copii ar fi rămas cu sechele grave.
Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti s-au autosesizat în urma apariţiei unui articol pe Casa Jurnalistului, în care doctorul este acuzat de părinţii unei adolescente că ar fi experimentat pe fiica lor un implant neomologat de Ministerul Sănătăţii.
 

Cele mai Accesate Articole