Despărțire la Hollywood

Cunoscutul actor de origine scoțiană, Ewan McGregor, se desparte de soția sa, după mai bine de două decenii. Acesta a fost surprins, în timp ce se săruta cu colega sa de platou, Mary Elizabeth Winstead, la o cină romantică.

Soţia lui Ewan McGregor, Eve Mavrakis, confirmă zvonurile conform cărora căsnicia lor s-ar fi terminat. Ea a fost surprinsă în Los Angeles, fără verighetă pe deget. Cei doi s-au despărțit, punând capăt unui mariaj, care a durat mai bine de 22 de ani, după ce actorul a înșelat-o. Acesta a fost surprins la o cină romantică, sărutându-se cu actrița, Mary Elizabeth Winstead. O sursa apropiată celor doi dezvăluie faptul că soții McGregor sunt separați, încă din luna mai, a acestui an.
Mary Elizabeth Winstead a pus capăt și ea, de curând, unei căsnicii de 7 ani. Pozele, în care actorul de 46 de ani se săruta cu actrița de 32 de ani au fost făcute publice.
McGregor și Mavrakis au format un cuplu, în 1995 și au împreună patru fete: Clara, 21 de ani, Jamyan, 16 ani, Esther, 15 ani și Anouk, 6 ani. Fiica cea mare, Clara este de profesie fotograf.
Redactor: Lavinia Barbu

Cele mai Accesate Articole