Micii sportivi din Năvodari, premiați la sfârșit de an

Ca în fiecare iarnă, Moș Crăciun, în drumul său, a ajuns și la Sala Sporturilor din Năvodari, acolo unde i-a premiat pe micii sportivi din oraș. Așa cum era de așteptat, au fost împărțite daruri și s-au făcut multe fotografii.

Final de sezon pentru CS Navodari. Ca de fiecare dată, Moş Crăciun nu i-a ocolit pe sportivii de la malul mării, mai ales că, si anul acesta clubul condus Constantin Dinicu se arată în faţa Moşului cu multe rezultate frumoase, obţinute la diferitele competiții la care sportivii au urcat pe podium.
Evident, în spatele acestor performanţe stau numeroasele ore de antrenament şi munca unor antrenori dedicaţi, pentru care, principalul scop este de a „produce” noi campioni, în special pentru deloc uşoara competiţie a vieţii. Conducerea CS Navodari pregătește surprize și anul viitor.
Chiar dacă au avut parte de antrenamente mai grele, copiii l-au aşteptat pe Moş Crăciun cu nerăbdare, iar la final fiecare a primit un câte un cadou.
Evenimentul a fost organizat de Clubul sportiv din Năvodari iar conducerea acestuia speră ca anul viitor, să căștige și mai multe medalii decât anul acesta.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/micii-sportivi-din-navodari-premiati-la-sfarsit-de/
Articolul Micii sportivi din Năvodari, premiați la sfârșit de an apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole