Demisii în PNL Constanța

Vicepreşedintele demisionar al PNL Constanţa, Ovidiu Cupşa, a cerut  demisia conducerii filialei locale ca urmare a scorului slab obținut la alegerile parlamentare.
„PNL Constanţa a rămas în ultimii ani fără opt dintre cei nouă vicepreşedinţi legitim aleşi la ultima Conferinţă Judeţeană. Alţi membri marcanţi sau fondatori şi un mare număr de lideri de organizaţii locale – au demisionat sau au fost traşi pe dreapta în numele unei false reînnoiri a partidului. După aşa-zisa fuziune PNL-PDL (fuziune care nu s-a dorit în fapt a fi una reuşită) structurile decizionale statutare ale partidului au fost eludate sau manipulate, partidul traversând o perioadă de dictatură a preşedinţilor de filiale”, declară Ovidiu Cupşa.
După scorul  mic obţinut la alegerile parlamentare 2016, liberalii Ovidiu Cupşa şi Victor Manea au demisionat din funcţiile pe care le aveau în PNL Constanţa şi au precizat că vor rămâne simpli membri.
Preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a anunţat că nu demisionează.
„Dacă aveţi onoare este momentul să vă depuneţi demisiile, domnule preşedinte Dragomir, domnule şef de campanie Muhscină împreună cu echipele domniilor voastre! Este timpul să vă depuneţi demisiile domnilor preşedinţi de filiale judeţene care aţi obţinut rezultate sub scorul asumat de 30 la sută, pierzând 15 procente între locale şi generale! Nu mai căutaţi vinovaţi în altă parte, căci veţi fi vinovaţi pentru îngroparea unui partid care ar trebui să fie garantul liberalismului în România”, se precizează în comunicatul semnat de vicepreşedintele demisionar al PNL Constanţa, Ovidiu Cupşa.
 

Cele mai Accesate Articole