Un cetățean al orașului Năvodari a fost reținut

Un cetățean al orașului Năvodari a fost reținut chiar în ziua în care a părăsit penitenciarul! S-a descoperit că acesta, în timpul detenției a săvârșit în continuare acțiuni ilicite, mai exact acesta a operat prin metoda „Accidentul”.

După ce a fost condamnat la pedeapsă cu închisoarea pentru trafic internațional de droguri și ajuns după gratii, un individ a ales să-și continue activitatea ilicită. Astfel, alături de mai multe persoane, a înșelat prin metoda „ Accidentul”.
La data de 15 mai a fost eliberat condiționat, numai că această stare de fapt nu a durat prea mult pentru că a  fost reținut de oamenii legii în aceeași zi, iar la data de 16 mai a fost arestat preventiv.
Totul a ieșit la suprafață în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Concluziile au dus la aplicarea unui mandat de aducere pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din Năvodari, bănuit de comiterea faptelor. Astfel s-a descoperit că bărbatul în cauză este cercetat împreună cu alţi 5 inculpaţi sub aspectul săvârşirii a 12 infracţiuni de înşelăciune prin metoda accidentul, pe raza municipiului Constanţa, în perioada lunii septembrie 2017.
De precizat este faptul că individul coordona ”afacerea” din Penitenciarul Tulcea, acolo unde se afla pentru a ispăți o pedeapsă de 10 ani, pentru trafic internațional de droguri.
Judecătoria Constanța a emis pe numele acesteia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole