Tinerii fotbaliști, speranțele fotbalului de top

Un exemplu pentru noi sunt copii sportivi care au de cele mai multe ori programul cel puțin la fel de încărcat ca al unui adult. În acest context cu atât mai mult ne stârnesc admirația atunci când munca lor și al antrenorului lor este încununată de succes. Așa s-a întâmplat aseară când Clubul AS Kinder Constanța a învins fără drept de apel Academia Hagi.

În seara zilei de 23 mai, mai exact începând cu orele 18:30 s-a dat fluierul de start al meciului de fotbal dintre Clubul AS Kinder Constanța și Academia Hagi. Meciul s-a desfășurat pe terenul Voința, terenul de fotbal al echipei gazdă, Kinder Constanța. După un meci în care dăruirea, pasiunea pentru acest sport, dorința de a reuși, de a-și face mândrii antrenorul, părinții, s-a simțit în mimica, în dăruirea tinerilor fotbaliști, bucuria victoriei a fost o explozie fantastică de emoție. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru echipa gazdă, asigurându-și astfel calificarea.
Acești tineri fotbaliști sunt un exemplu pentru noi toți, au un program încărcat cu școala dar dăruirea pentru acest sport îi face să  fie prezenți la antrenamente zilnice și să reușească să exceleze pe ambele planuri.
Meritul pentru reușita lor o are domnul antrenor Doru Carali care reușește să-i motiveze și să-i învețe că drumul spre marile reușite înseamnă multă muncă și multe sacrificii. Un alt om de suflet pentru această echipă este domnul George Nache, președintele Clubului AS Kinder Constanța.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole