Primul partid din România care se bucură pentru TRUMP

Donald Trump a reușit să câștige alegerile din SUA, devenind astfel al 45-lea președinte din istoria acestei țări. Liderul partidului Alianța Noastră România, Marian Munteanu, a transmis un mesaj de felicitare noului șef de la Casa Albă, iar pentru viitor speră la o dezvoltare importantă în ceea ce privește parteneriatul strategic dintre SUA și România.
Iată comunicatul transmis de partidul condus de Marian Munteanu:


„Alianța Noastră România salută cu bucurie alegerea domnului Donald J. Trump în înalta funcție de Președinte al Statelor Unite ale Americii. Prin votul său, poporul american a demonstrat încă o dată capacitatea de a-și asuma, cu răspundere și curaj, un proiect măreț de reconstrucție și dezvoltare bazat pe principiile fondatoare ale națiunii americane: spiritul de libertate, respectul muncii și al inițiativei, iubirea de patrie, demnitatea națională și credința în Dumnezeu.
Am încredere că în timpul Administrației Trump parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii va cunoaște o dezvoltare importantă iar valorile susținute cu fermitate de noul Președinte al SUA vor căpăta o susținere tot mai puternică în întreaga lume.
Felicitări, Domnule Președinte!
Dumnezeu să ajute Statele Unite ale Americii!
Dumnezeu să ajute România !
Congratulations, Mister President!
God bless the United States of America!
God bless Romania!”, este mesajul transmis de Marian Munteanu, liderul Aliața Noastră România.


Sursa: activenews.ro

Cele mai Accesate Articole