Ziua Copilului aniversată cu multe zâmbete și fericire

Ziua de 1 Iunie este un prilej în plus de bucurie pentru toți copiii de pretutindeni. Ziua Internațională a Copilului este o ocazie specială, pe care părinții o dedică tuturor minunilor din viața lor, și anume copiii. Doresc să le creeze acestora o amintire frumoasă, în care ei să fie fericiți, să se bucure de inocență și să facă doar ceea ce le place.

Data de 1 Iunie, reprezintă pentru fiecare dintre noi, copii sau adulți, o zi plină de emoție. O zi în care suntem copleșiți atât de sentimentul de bucurie pentru faptul că suntem părinți, cât și de nostalgia care ne trezește amintiri minunate ale propriilor copilării. Este o ocazie în plus de a petrece momente inestimabile și de a face lucruri deosebite alături de micuți, pentru a le crea amintiri frumoase și de a aduce un plus în relația cu aceștia. Astfel, multe instituții și localuri au serbat Ziua Copilului, în care au pregătit o mulțime de surprize dedicate acestei zile.
Copiii au venit pentru a se distra împreună cu personaje de poveste, care au organizat jocuri și concursuri, workshop-uri de modelaj al baloanelor și face-painting.
Atmosfera relaxată și prietenoasă, le-au permis tuturor prichindeilor să se distreze în voie și să se bucure de inocența copilăriei.
Redactor: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole