„Biblioteca vacanței” în Năvodari

Vacanța mare și-a intrat pe deplin în drepturi, iar timpul copiilor este dedicat în cea mai mare parte jocului. La acest lucru s-au gândit și angajații bibliotecii din Năvodari. Ei au pus în practica o serie de ateliere menite să umple timpul copiilor în cel mai plăcut și mai constructiv mod.

Casa de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari găzduiește pe toată perioada vacantei de vara a elevilor, ateliere de joacă și cunoaștere. Echipa de tineri care va pune in practica toate aceste acțiuni este coordonata de bibliotecarul, Gabriela Roșca. Din dragoste pentru carte și oameni, Gabriela a reușit să strângă în jurul ei acești tineri voluntari alături de care desfășoară numeroase activități în folosul comunității.
Principalul mod prin care copii învață explorează, trăiesc experiențe noi si îsi exersează abilitățile intelectuale si senzoriale este jocul.Tematica diversă a atelierelor constituie oportunități pentru copii de a-și deschide noi orizonturi, de a dezvolta diferite abilități și mai ales de a-și face prieteni noi.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/biblioteca-vacantei-in-navodari/
Articolul „Biblioteca vacanței” în Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole