Carta Albă a Turismului din România

„Carta Albă a Turismului din România” a fost lansată astăzi la Constanța în prezența a numeroase oficialități. Considerată motorul turismului românesc, lucrarea se dorește a fi o publicație de referință în domeniu.

Carta Albă a Turismului din România este o lucrare concepută de specialiști domeniu și se vrea a fi primul barometru al turismului din România. Studiul se centrează pe analiza în profunzime a unităților de cazare și agențiilor de turism cu scopul de a prezenta performanțele turismului pentru anul 2017 și perspectivele pentru anul 2018. De interes sunt și provocările dar și oportunitățile acestei piețe, plecând de la examinarea factorilor interni și externi care influențează dezvoltarea companiilor din domeniu.
Nicolae Demetriade, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism a prezentat și aspectele mai puțin plăcute ale acestei industrii, respectiv provocările cu care se confruntă unitățile de cazare și agențiile de turism.
Dialogul purtat între decidenți și actorii de pe piața turismului a fost conturat de către un reprezentant al agenților economici.
„Carta Albă a Turismului din România” , alături de celelate lucrări marca Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, se dorește a fi o publicație de referință în domeniu.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole