Expoziție inedită la Constanța

Peste 18 de figuri de ceară ale unor personalități internaționale se vor regăsi într-o expoziție inedită la Constanța. Cei prezenți pe litoral vor avea ocazia sa se fotografieze alături de Vladimir Putin, Donald Trump, Ronaldo și Al  Pacino.

Proiectul „Muzeul Figurilor de Ceară” este lucrarea proprietarului Muzeului Retro Tsvetan Atanasov și a fost demarat în anul 2016. După turnee de succes în Bulgaria, muzeul a primit recunoaștere internațională.  Pentru debut, organizatorii au ales orașul de la malul Mării. Începând cu 20 iulie, muzeul va poposi la Constanța.
Personajele pe care cei prezenți vor avea ocazia sa le admire sunt lucrate cu  precizie și minuțiozitate. Realizarea unei astfel de statui poate dura până la 4 luni de zile.
Organizatorii ne-au împărtășit și câteva secrete din spatele acestui proiect inedit. Fostul fotbalist Adrian Mutu, a solicitat o astfel de statuie. Acest lucru este posibil pentru oricine este interesat. Așadar ediția care se va desfășura la Constanța promite să fie una interesantă și plină de surprize.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole