Centrul de Sănătate de la Năvodari, funcțional din primăvara anului viitor

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vizitat, la sfârșitul săptămânii trecute,  viitorul Centru de Sănătate Multifuncțional din orașul Năvodari, unde se desfășoară lucrări de reabilitare și modernizare.
Centrul va funcționa ca secție externă a Spitalului Județean Constanța, în regim de internare pe timp de zi si va avea o cameră de gardă care va funcționa permanent și va asigura asistența medicală pentru cazuri urgente minore.
Potrivit Ministerului Sănătății, autoritățile locale estimează că centrul va putea fi funcțional începând din primăvara anului viitor.
Primarul din Năvodari, Forin Chelaru, a precizat că specializările care vor funcționa în cadrul Centrului Medical  sunt: Pediatrie, Microchirurgie, Obstetrică-ginecologie, Interne, Neurologie, Gastroenterologie, Cardiologie, Imagistică, Laborator de analize medicale.
Totodată, ministrul Sănătății a propus  înființarea unui cabinet de Stomatologie, care va funcționa în regim de urgență. 






Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/centrul-de-sanatate-de-la-navodari-functional-din-primavara-anului-viitor/








Articolul Centrul de Sănătate de la Năvodari, funcțional din primăvara anului viitor apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole