Primăria Năvodari își apără drepturile în ”războiul” cu SIND ROMÂNIA, înființată prin uz de fals de baronii sindicali

Copiii nu pot fi membri de sindicat din cauza vârstei.  Acest lucru este cunoscut de către orice persoană neavizată.  În sensul acesta, Tabăra de Copii Năvodari nu are de ce să fie folosită de către un SRL al baronilor sindicali.
Cum a ajuns Tabăra de Copii din Năvodari pe mâna baronilor sindicali? Este o întrebare la care găsim răspunsul în rezoluția 95/2011 a DNA București, în  sentința penală 709/2011 a Tribunalului București și în recenta ord. 106/13 iulie 2018 a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
Răspunsul a venit în urma cercetărilor amănunțite și a audierilor mai multor persoane, care au ocupat  funcții de înaltă demnitate publică și la nivel național, precum: Petre Roman, Victor Ciorbea, Miron Mitrea, Bogdan Hossu, Dumitru Costin și alții.
Din această cercetare rezultă că patrimoniul UGSR a ajuns prin fals și uz de fals în posesia unui SRL denumit SIND ROMÂNIA,  înființat de către baronii sindicali în folosul și interesul acestora. Doar prescripția răspunderii penale datorită trecerii timpului  a făcut ca baronii sindicali să nu ajungă la închisoare. În schimb, procurorii solicită instanței de judecată anularea tuturor actelor false și a operațiunilor subsecvente falsului.
De asemenea, infracțiuni precum spălare de bani, uz de fals, evaziune fiscală și constituire de grup infracțional organizat fac obiectul unui dosar disjuns, infracțiuni pentru care aceștia sunt cercetați în continuare.
Și de ce oare SIND ROMÂNIA a ales pentru procesele de la Constanța, Casa de avocatură a Ioanei Hașotti, fiica celebrului avocat Ionel Hașotti?
Răspunsuri la întrebările: ,,Cine sunt judecătorii care au dat soluții favorabile baronilor sindicali, intereselor acestora și încrengăturilor în justiție și ce oameni de afaceri arabi vor să pună mâna pe Tabara de Copii din Năvodari?”, le aflați din anchetele noastre următoare.
Informații legate de acest subiect găsiți și în Jurnalul Național  AICI
Detalii aflați AICI :  2-REZOLUTIE-95     SENTINTA-NR.-709  si  ORDONANTA

Cele mai Accesate Articole