Tinerii silitori, susținuti și răsplătiți de KMG

Tinerii silitori din Năvodari au șansa acum ca munca lor să fie susținută și răsplătită. KMG International, firma mamă a rafinăriei Rompetrol deschide sesiunea de aplicații pentru 100 de burse oferite elevilor de liceu și studenților cu rezultate remarcabile.

Rezultatele aflate în trend ascendent ale celor trei rafinării din Romănia deținute de KMG International au fost obținute prin munca depusă de oameni inteligenți care au în spate ani de studiu și experiență. Rafinăria Petromidia aflată în Năvodari are angajați din rândul locuitorilor acestui oraș, oameni formați la școlile de aici. Și pentru că aceștia știu cel mai bine ce înseamnă efortul depus pe altarul lucrului trainic, bine făcut sunt cei mai în măsură să recunoască, să susțină și să recompenseze tinerii aflați la început de drum. Firma mamă, KMG International deschide sesiunea de aplicații pentru 100 de burse oferite elevilor de liceu și studenților cu rezultate academice remarcabile din Constanța, București și Prahova, care doresc să își dezvolte cariera în industria de petrol și gaze. Aplicațiile pot fi trimise pe site-ul oficial al companiei, până la data de 15 octombrie, urmând ca pe 26 octombrie să fie anunțate rezultatele procesului de selecție.
“Păstram tradiția de a susține educația și de a cultiva ambițiile generațiilor viitoare de specialiști din domeniul petrol și gaze, prin programele noastre de practică și colaborările ample cu universități din toată țara. În anul centenarului Marii Uniri, reafirmăm angajamentul nostru pentru performanță și educație în România, motivați fiind și de rădăcinile puternice ale brandului nostru românesc, și oferim 100 de burse candidaților cu performanțe notabile.” Alexey Golovin, Vicepreședinte al KMG International.
Bursele, în valoare de 1000 de $ fiecare, vor fi acordate printr-un proces riguros de selecție: 50 vor ajunge la studenții înscriși în programul de practică al companiei, pe baza evaluării performanței lor, iar restul de 50 vor fi oferite printr-un proces de evaluare către 25 de elevi de liceu și 25 de studenți.
Criteriile de eligibilitate includ media academică peste 8 pentru toți anii de studiu, implicarea în activități extra-curriculare sau de voluntariat și dorința puternică de a-și dezvolta cariera în domeniul energetic. Printre specializările vizate se numără chimia, ingineria mecanică, ingineria petrolului, a gazelor și economia. Evaluarea candidaturilor se va face de către un juriu mixt, compus din reprezentanți ai companiei și ai universităților partenere.
Compania pune la dispoziția candidaților o adresă de email pe parcursul procesului de aplicație: scholarships@rompetrol.com

Cele mai Accesate Articole