Invitație la teatru

Publicul tomitan este invitat, în acest week-end, la un spectacol româno – italian. În distribuție se vor afla artiştii Teatrului de Stat Constanţa şi cei ai Teatrului Astragali din Italia, parteneri în proiectul cofinanţat de Uniunea Europeană, „Legende pe ruine circulare“. Acesta se adresează tuturor celor preocupaţi de păstrarea tradiţiilor, legendelor, identităţii culturale și nu numai.

Un spectacol nou-nouț va fi prezentat publicului constănțean. Actorii noștri împreună cu cei din peninsula Italică vor susţine o reprezentație artistică la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie.
Toate acestea au loc loc în cadrul proiectului cofinanţat de Uniunea Europeană „Legende pe ruine circulare“.
Spectacolul a fost realizat sub coordonarea regizorului şi actorului Fabio Tolledi, vicepreşedinte al Institutului Internaţional de Teatru.
Sâmbătă, 6 octombrie, în cadrul aceluiași proiect,  se va desfășura colocviul intitulat “Noi forme de a spune vechile poveşti, pentru un public diferit”, începând cu ora 11.00, iar la ora 18.00, actori ai Teatrului de Stat Constanţa şi ai Teatrului Astragali din Italia vor susţine o reprezentaţie. Ambele evenimente vor avea loc în incinta Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie.
Reporter: Oana Jărloianu / Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole