Romania, refugiu pentru imigranți

Exodul refugiaților imigranți în Romania continuă. În urma acţiunilor și a controalelor efectuate în cursul lunii septembrie, poliţiştii de la imigrări au depistat peste 200 de cetăţeni străini aflați în situaţii ilegale pe teritoriul țării noastre. Cei mai mulţi au fost găsiți în municipiul Bucureşti şi pe raza judeţelor Constanţa şi Botoşani.

În perioada 1-30 septembrie, au fost efectuate mai multe acţiuni şi controale de către polițiști de la imigrări. Oamenii legii au acționat pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini pe teritoriul țării noastre.
De la începutul anului și până în prezent polițiștii de la imigrări Constanța au dispus revocarea a 357 de vize de muncă pentru străini din țări terțe. 264 de persoane desfășurau activități permanente în România, iar 83 doar în perioada sezonului estival. La 36 dintre acestea li s-a revocat dreptul de ședere pe teritoriul țării și au fost îndepartați.
Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări desfăşoară în permanenţă activităţi specifice pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale şi a muncii nedeclarate a străinilor.
Scopul polițiștilor este acela de a menţine un climat de ordine şi siguranţă în rândul comunităţii noastre.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole