Ultimele pregătiri pentru masa de Anul Nou

Petrecerea dintre ani este doar la un pas și cei care nu și-au facut încă planuri pot să rezerve acum o camera cu vedere la mare. Hotelierii de pe litoral au pus la bătaie tot ce au mai bun pentru Revelion precum meniuri sofisticate, reduceri substanțiale la cazare și chiar seri speciale pentru cei mici. Iar după un așa festin cei care ajung la mare de anul nou se pot relaxa in voie la SPA. 

Unde facem revelionul? Este intrebarea fiecărui sfarsitului de an! Hotelierii de pe Litoral ne propun fără nicio ezitare sa schimbăm muntele, cu marea. Hotelurile de la mare ramase deschise si pe timpul iernii au au pregatit pachete speciale pentru noaptea dintre ani. Prețurile încep de la 240 lei pentru un loc la marea petrecere și ajung până la 2900 lei pentru un sejur complet cu masa, cazare si acces la spa.
Bucatarii se ocupă în această perioadă de procurarea ingredientelor pentru masa de revelion. Va fi un adevărat maraton pentru gurmanzi.
Şeful bucătar al celui mai exclusivist restaurant din centrul Constanței vă dezvaluie un aperitiv din lunga listă a festinului de Revelion.
Și meniul nu se oprește aici! La felul doi : piept de raţă cu sos de merișoare. O rețetă lungă și migăloasă.
Cu toate aceste delicatese, singurul lucru care ar putea lipsi de anul nou este zăpada. Meterologii anunță temperaturi de 1 grad Celsius pe litoral.  Iar dacă vremea nu ne permite să ne dăm cu sania, o plimbare pe malul marii este alternativa perfectă.
Redactor: Oana Jărloianu
The post Ultimele pregătiri pentru masa de Anul Nou appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole