Cum să strălucim în noaptea dintre ani?

Doamnele și domnișoarele care vor să strălucească în noaptea dintre ani au trecut prima dată pe la saloanele de înfrumusețare. Specialiștii recomandă un ten luminos, fără imperfecțiuni și cu aspect de îngrijit.

Doamnele și domnișoarele sunt mereu extrem de atente atunci când vine vorba de înfățișarea lor, mai ales la evenimentele importante. Și cum trecerea în noul an nu putea să le găsească cu un ten aspru și uscat din cauza condițiilor meteo, prima oprire a fost în saloanele de înfrumusețare pentru un tratament facial complet.
Cremele pe care le folosiți în această perioadă sunt importante, însă este bine să le folosiți pe cele speciale și potrivite tipului dvs de ten.
Înainte de a face orice tratament facial este bine să discutați cu un specialist. Acesta vă poate spune cu exactitate care este tipul de ten pe care îl aveți și vă poate spune care sunt cele mai bune și indicate tratamente pentru dvs.
După ce tenul a fost curățat se poate trece la etapa următoare. Și anume, machiajul. Pentru cele care nu au mai prins un loc liber în agenda make-up artiștilor, internetul este soluția. Din câteva clickuri puteți găsi tutoriale care să vă ajute în realizarea unui machiaj ca la salon.
Dacă nu aveți timp să ajungeți nici la stilist, tot internetul este salvarea.
Așadar, doamne și domnișoarelor, sperăm că v-am fost de ajutor și v-am dat cele mai bune sfaturi pentru a străluci în noaptea dintre ani.
Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea
The post Cum să strălucim în noaptea dintre ani? appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole