Zăpada abundentă a perturbat traficul rutier în județ

Iarna si-a aratat coltii si in judetul Constanta în ultimele zile ale lui 2016. Mai multe drumuri au fost acoperite de zapada si a fost nevoie de interventia utilajelor de deszapezire, dupa ce au început să curgă sesizări din partea șoferilor rămași cu mașinile blocate în nămeți. In localitatile Urluia, Șipotele, General Scărişoreanu, Pietreni si Adamclisi au fost cele mai mari probleme. În cele din urmă, ninsoarea s-a oprit la malul marii insa vantul continua sa sufle cu putere. Azi, în jurul prânzului, în județ  nu mai era nici un drum blocat.

Zapada s-a asternut pe drumurile din judet si inevitabil in unele zone a creeat si probleme. S-au format suluri pe drumurile comunale si zeci de soferi au fost nevoiti sa astepte minute bune ca utilajele de dezapezire sa intervina si sa degajeze zapada de pe arosabil.
Au fost probleme si la Cobadin, acolo unde două maşini de marfă au ieşit de pe carosabil din cauza zăpezii. Au fost repuse pe roti de angajatii de la drumuri judetene. In unele zone zapada a depasit 40 de centimetri. Suluri de zăpadă s-au format si in localitatea Urluia. S-a circulat in conditii de iarna si pe DN 3 Călăraşi – Constanţa , DN 22 Constanţa – Tulcea şi DN 38 Agigea – Negru Vodă.
Sâmbătă, 31 decembrie, la ora 12 nu mai ningea în județul Constanța, iar drumurile au fost din nou practicabile, reprezentanții regiei de drumuri lucrând la lărgirea drumurilor troienite.
Politistii ii avertizează pe soferi sa circule cu prudenta  in zonele afectate de zapada si sa adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere. Sunt sfatuiti ca, în astfel de situații, sa nu bruscheze comenzile autovehiculului şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din fata.
Redactor: Daniel Albu
The post Zăpada abundentă a perturbat traficul rutier în județ appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole