Constănțenii au spus bun venit noului an!

La Constanța, s-a trecut in noul an cu un foc de artificii cum orasul de la malul marii nu a mai vazut in ultimii ani, dar si cu cea mai mare petrecere organizata vreodata.  Pe scena amplasata in centrul vechi al orasului au urcat Anda Adam, Cargo si Voltaj, Mirela Pană și Cabaretul Unique, insa de departe cel mai asteptat moment a fost spectacolul pirotehnic.

Mai bine de 10.000 de constănțeni s-au adunat în Piața Ovidiu pentru a-și lua rămas bun de la 2016 și a-i spune bun venit lui 2017!
La trecerea dintre ani, mai bine de 10 minute, cerul a fost brazdat de mii de lumini multicolore. Patru tone de material pirotehnic au fost folosite pentru ca oamenii sa se bucure de trecerea in 2017. Si pentru ca siguranta celor prezenti in centrul istoric al orasului sa nu fie afectata,  focul de artificii s-a dat de pe plaja Modern, aflata in apropiere. Iar eforturile organizatorilor au fost apreciate cum se cuvine de contanteni, in ciuda frigului care le patrundea pana la oase.
La miezul noptii constantenii au ciocnit paharele, au desfacut sampaniile si nu au uitat sa isi puna dorinte pentru noul an.
Petrecerea din noaptea de revelion costat aproape 100.000 de euro, insa organizatorii si constantenii spun ca a meritat fiecare banut.
Redactor: Paul Alexe
The post Constănțenii au spus bun venit noului an! appeared first on Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole