Performanță istorică pentru U21

FRF a pus mâna pe aproximativ 500.000 de euro în urma calificării naționalei U21 a României la un turneu final. Rădoi caută deja adversari pentru meciurile de pregătire .

Naţionala U21 a României s-a calificat după 20 de ani la un turneu final şi astfel  FRF a pus mâna pe aproximativ 500.000 de euro.
Răzvan Burleanu a ieşit la finalul meciului cu o reacţie:

Cu siguranţă, dacă ne-am fi calificat la fiecare ediţie din 1998 şi până acum, nu am mai fi simţit acum această emoţie. Este un mesaj că trebuie să investim în juniori şi că doar aşa pot veni rezultate. Poţi să construieşti mult mai uşor în spatele unei astfel de performanţe”, a declarat preşedintele FRF.

Mirel Rădoi savurează încă succesul cu Liechtenstein şi calificarea la CE 2019, dar aminteşte că nu trebuie uitată şi contribuţia fostului selecţioner Daniel Isăilă.

”Am început mai bine decât m-aş fi aşteptat în această meserie, cu o performanţă istorică, la care mă mulţumesc şi cu jumătate de muncă, pentru că jumate a fost depusă de Dani Isăilă şi Nae Constantin, după care noi am continuat. Am împărţit puncte în această grupă, el 12, eu 12. Dar e o performanţă uriaşă în cariera mea, începând în felul ăsta nu cred că poate fi decât un lucru benefic”, a spus Rădoi.

De asemenea, selecționerul , a declarat că el şi jucătorii îşi doresc o accedere în semifinalele competiţiei, dar a subliniat că deşi se pot bate cu Franţa, Anglia sau Spania, nu sunt favoriţi la câştigarea titlului european.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole