Noi proiecte aprobate la Năvodari

Astăzi, consilierii locali din Năvodari au fost convocați într-o ședință de lucru. Pe ordinea de zi s-au aflat 16 proiecte, iar pe cea suplimentară 8. Toate au fost aprobate în unanimitate de către aleșii locali.

Aleșii locali din Năvodari s-au reunit, miercuri, pentru a vota o serie de proiecte care vizează bunul mers al orașului. Printre proiectele de hotărâre aprobate în ședința de Consiliu Local, se numără și cel cu privire la aprobarea plantării de copaci fructiferi pe terenul situat între străzile Muzicii, Nucilor și Grădinilor cu sprijinuil elevilor școlilor gimnaziale din Orașul Năvodari.
Totodată, Consilierii au aprobat și Proiectul de hotărâre cu privire la modificarea Anexei nr.2 din Hotărârea Consiliului Local Năvodari, atât cu privire la soluționarea cererilor de locuință pentru tineri în regim de închiriere prin ANL, cât și aprobarea criteriilor privind stabilirea ordinii de prioritate și acordare al acestora.Toate cele 24 de proiecte aflate în discuție au primit votul favorabil.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/noi-proiecte-aprobate-la-navodari-3/
Articolul Noi proiecte aprobate la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole