Incendiu la un colegiu din Hunedoara

Panică într-un colegiu din Hunedoara. Peste 800 de elevi și 32 de profesori au fost evacuați, în această dimineață, din clădirile unităţii de învăţământ, în urma unui incendiu cu degajare mare de fum.
https://www.youtube.com/watch?v=JPaLtNiqEX4
Un incendiu de proporții a izbucnit astăzi la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara. Flăcările au cuprins lucruri depozitate în subsolul unității de învățământ printre care și materiale inflamabile. Incendiul a generat o cantitate mare de fum care a afectat doi profesori.

„Până la sosirea echipajelor de pompieri, toţi elevii şi profesorii s-au autoevacuat din clădirea şcolii. Incendiul a generat o cantitate destul de însemnată de fum, care a afectat doi profesori, un bărbat şi o femeie, aceştia suferind intoxicaţii uşoare cu fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

Cele două cadre didactice au primit îngrijiri medicale la faţa locului din partea unui echipaj al Ambulanţei, după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Hunedoara pentru investigaţii suplimentare. Pentru stingerea incendiului, la faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri militari ale Detașamentului Hunedoara. La scurt timp focul a fost lichidat. Pompierii cercetează acum cauza care a condus la producerea incendiului.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole