Rompetrol, numărul 1 în topul firmelor

Societatea Rompetrol Rafinare crește și odată cu ea și Orașul Năvodari. Trei premii importante acordate de Camera de Comerț certifică calitatea superioară a managementului și serviciilor oferite de această firmă.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a organizat în această perioadă cea de-a XXV-a ediţie a Festivităţii “Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa 2017”. Acesta este cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.
Au fost invitaţi să participe peste 450 de oameni de afaceri constănţeni, reprezentanţi ai autorităţilor locale precum și ai Consulatelor străine din România. Rompetrol Rafinare Năvodari s-a aflat pe lista invitaților de seamă însă, mai mult decât atât, a fost premianta serii. Societatea a primit trei distincții valoroase: ,,Cea mai bună societate a județului Constanța pe anul 2017”, ,,Cel mai mare profit realizat” și ,,Cea mai mare cifră de afaceri”. Rezultatele au fost posibile datorită muncii depuse de întregul colectiv, mulți dintre ei locuitori ai orașului Năvodari. Rompetrol Rafinare, companie membră a KMG International, și-a reconfirmat profitabilitatea în 2017, cu un rezultat net consolidat în valoare de aproximativ 22 milioane USD. Această valoare a atins un record istoric.
“Rafinăria Petromidia a atins anul trecut un nou record istoric de procesare de la înființarea platformei industriale din 1979 de circa 5,66 milioane tone. Principalii parametrii tehnologici și operaționali au atins niveluri record… investiţiile susţinute de KMG International şi unicul său acţionar, compania naţională de petrol şi gaze din Kazakhstan –  KazMunayGas, de peste 1,4 miliarde USD de la preluarea afacerii, au transformat acest business într-unul competitiv, dinamic și sustenabil”, a declarat directorul general al Rompetrol Rafinare, Yedil Utekov.

Cele mai Accesate Articole