Gest extrem al unui adolescent

Gest șocant al unui adolescent din Brașov.  Tânărul s-a împușcat cu arma de vânătoare a tatălui său, în locuința familiei, pe fondul unor certuri cu aceștia. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața băiatului.

Potrivit autorităților, tragedia s-a întâmplat în cartierul brașovean Stupini. După o ceartă aprinsă cu familia, în legătură cu rezultatele şcolare şi pregătirea sportivă, tânărul de doar 17 ani, a luat arma de vânătoare a tatălui său şi s-a împușcat în cap.

“Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că tânărul avea 17 ani, iar pe fondul unor discuţii contradictorii cu părinţii săi, pe tema rezultatelor la învăţătură şi a pregătirii sportive, a luat arma de vânătoare a tatălui şi s-ar fi împuşcat mortal în cap, în zona parietală stângă” , a declarat purtător de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Din păcate echipajul care s-a deplasat la fața locului, pentru a demara cercetările specifice, nu a putut decât să constate decesul tânărului.

„În jurul orei 17.00, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani din cartierul Stupini s-a împușcat mortal în zona capului cu o armă de vânătoare a tatălui său. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului pentru a demara cercetările specifice a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin împușcare în zona capului.(…)”

Tânărul, poreclit „Bursuc”, făcea parte din echipa de polo juniori a clubului Corona Brașov. Nu se ştie, încă, dacă este vorba despre o sinucidere sau dacă arma s-a descărcat accidental. Corpul adolescentului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei. De asemenea, a fost deschisă o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole