Și-a împușcat iubita, apoi s-a sinucis

Caz șocant la Tulcea! O tânără a fost internată, miercuri după-amiază, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, după ce a fost împuşcată în cap de iubitul său, cu o armă de vânătoare. După comiterea faptei, presupusul autor, s-a sinucis cu aceeași armă.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în comuna Mahmudia, în jurul orei 18.30. Cei doi trăiau de mai multă vreme în concubinaj, sătenii ştiindu-i de soț şi soţie.
Miercuri seară, pe fondul unor discuţii aprinse, bărbatul a pus mâna pe o armă de vânătoare şi a împuşcat-o pe partenera sa. Crezând că a omorât-o, la scurt timp, omul și-a pus capăt zilelor cu aceeași armă.
Cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia, în vârstă de 33 de ani, prezenta semene vitale, însă era grav rănită în zona capului. Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul de Urgență din Tulcea.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, Ana-Maria Casian Mauna, procurorii au întocmit în acest caz dosar penal pentru tentativă de omor ca primă încadrare.

“Victima, o femeie în vârstă de 33 de ani, este în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență, după ce a fost împuşcată, iar prezumtivul autor, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit decedat la locul faptei, lângă o armă de vânătoare”, a menţionat reprezentanta Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Potrivit anchetatorilor, omul nu deținea nicio armă. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole