Constănțenii invitați la “Zilele Dobrogei”

Pentru a sărbători cei 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria mamă, autoritățile constănțene au pregătit un eveniment plin de voie bună, muzică, dansuri, bucate tradiționale, ateliere meșteșugărești și expoziții de fotografie. Timp de patru zile, Pavilionul Expozițional din Constanța va fi gazda evenimenului „Zilele Dobrogei”, la care vor fi prezenți meșteșugari din Constanța, Tulcea și Sfântul Gheorghe.

Dobrogea își expune cei mai iscusiți meșteri populari și cei mai pricepuți bucătari, patiseri și cofetari, la evenimentul care va marca 140 de ani de la revenirea provinciei alături de Patria Mamă. De miercuri și până sâmbătă seara surprizele se vor ține lanț. Vizitatorii vor avea ocazia să guste, dar și să cumpere preparate tradiționale dobrogene, direct de la producători. Mai mult decât atât, de la eveniment nu va lipsi nici muzica și voia bună. Programele artistice vor fi susținute de ansambluri folclorice din Dobrogea.
Așadar, de miercuri, 14 noiembrie și până sâmbătă, între orele 10:00-19:00, la Pavilionul Expozițional din Mamaia dobrogenii vor avea distracția garantată. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean și Primăria Municipiului Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea si al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole